Curs amb Kishori a Cantallops (Girona) del 17 al 20 d'octubre 2013

publicado a la‎(s)‎ 30 jul 2013, 17:08 por Mª Blanca Gimeno Pons   [ actualizado el 31 jul 2013, 4:18 por E Mail ]

KishoriKISHORI AIRD

Será a Cantallops (Girona) del 17 al 20 d'octubre.

 

Autora de:

L'ADN sense Misteri, L' ADN i l' elecció quántica, Essència, Anclatje, Convergència, L'Unitat,

Naturópata professional de formació, Kishori Aird es una intuitiva médica.

En el 1990 va ser iniciada en la Kinesiología de reprogramació. Va perfeccionar aquesta técnica col.laborant amb quiropráctics i naturópates. En 1993 va obrir la seva consulta desde l'intuició médica. Desde 1994, Kishori imparteix cursos de com desarrollar aquesta intuició.

A partir del 1997, va commençar recerques sobre l'ADN i cóm reprogramarlo i reapropiarse'l, el.laborant técniques de reprogramació que ensenya actualment.

Després de la publicació del llibre Essence en el 2005, va tancar la seva consulta i va consacrar el seu temps a a l'escrpitura i l'enssenyança. La reprogramació del ADN, l'exploració de l'Essencia i el procés d'amplificació i anclatge del Tot Individualitzat, han esdevingut els seus principals objectius.

La seva aproximació no sectaria, es ara, la d'una visionària i una mística i la seva visió, la de la convergència en el punt zero.

En aquests 4 dies, podrem entrar, explorar i experimentar en el mon del infinitament petit per entreveure la coexistencia de múltiples possibilitats a través de l'Elecció Quántica.

Reconéixer i reconectar l'Esséncia, amplificar-la i anclar-la tenint en compte nous potencials per poguer experimentar la nostra naturalesa profunda i única.

L'apropiació del Punt Zero com un estat dinámic procedent de la coexistencia conscient dels 2 pols oposats, ens permet d'aplicar l'aspecte positiu i negatiu de les emocions, creant un vórtex d'alta energía que ens permet utilizar-la com a força, poguent amplificar millor la nostra Esséncia, aportant-hi el moviment en les situacions estancades. D'aquesta manera, permetem que sigui l'Esséncia que realitzi els objectius en els nostres vides.

La práctica de l'Unitat i de la Preséncia de l'autoestima incondicional d'un mateix, ens ajuden a millor manifestar la concienca Essencial que tant hem esperat i que continuem descobrint. El fet de retornar-hi dia rera dia, en ajuda a crear una constant d'aquesta consciencia i d'aquesta manera permetem a l'Unitat d'amplificar-se i anclar-se en nosaltres i el nostre entorn.

El nostre planeta pateix i necesita més que mai d'aquest nou paradigma de l'Unitat i sobretot de la nostra decisió constant i contínua de manifestar-la, encara que no sapiguem com.

Una nova matriu de l'Unitat está neixent i tenim la sort de poguer-hi participar conscientment aquí en la terra, encara que haguem viscut durant molt i molt temps en l'aïllamnet i la separació.

---------------------------------------------

EL CURS COMMENÇARÁ EL DIJOUS 17 D'OCTUBRE A LES 9H I ACABA EL DIUMENGE 20 A LES 17H.

ELS HORARIS DEL CURS SÓN:

- DE 9H A 12'30H, AMB UNA PAUSA-CAFÉ ENTREMIG

-DE 14H A 17H, AMB UNA PAUSA CAFÉ ENTREMIG


AIXÓ VOL DIR QUE TENIU DIFERENTES OPCIONS PER POGUER ORGANITZAR-VOS:

- LA PRIMERA OPCIÓ, COM EL CURS ACAB A LES 17H, DESPRÉS,TORNAR A BARCELONA, GIRONA O EL LLOC D'ON VENIU I RETORNAR L'ENDEMÁ

-LA SEGONA OPCIÓ, QUEDAR-VOS AL "MAS ANIOL", LES 3 NITS AMB ESMORZAR INCLUÏT, PER 15 Euros (les 3 nits) (només 12 places!) T-972-555282

-LA TERCERA OPCIÓ, (per el que vulguin estar més independents), LES 3 NITS A "CAN PAU", PER 54 Euros PER NIT, (habitació doble) i 35 Euros (habitació individual) AMB ESMORZAR T-972-554881

-LA QUARTA OPCIÓ (per els que vulguin més comoditat en un lloc fantástic, quasi de "cine") LES 3 NITS A "CAN XIQUET", PER 95 Euros PER NIT (habitació individual) i 130 EUROS, (habitació doble) T- 972-554455


-RESPECTE AL MENJAR DEL MIG-DIA, PROPOSEM "LA SOCIETAT LA CONCÓRDIA" DE CANTALLOPS PER 9 Euros EL MENÚ

-EL PREU DEL CURS, ES DE 450 Euros ELS 4 DIES. (cal dir que el seu preu normal es de 600 Euros els 4 dies. En aquesta ocasió per ser al nostre país i contant la nostra economía ens fa el favor de fer un preu adient a les circumstàncies) DEMANA UNES ARRES D'INSCRIPCIÓ DE 200 Euros PER ADELANTAT

-COM LA KISHORI VIU AL QUÈBEC (Canadá) DATA LÍMIT D'INSCRIPCCIÓ : 15 D'AGOST

¡Reserva ara!

Blanca Gimeno blanca@blancama.org +34 676 580 930, +34 938 029 075

El mes aviat possible rebràs les dades per completar la teva inscripció

---------------------------------------------


Segons el meu punt de vista, tenim la meravellosa oportunitat de treballar amb la Kishori i el esforç que pugui representar será compensat mes que mai!

Fins a les hores, CLAREDAT I CONFIANÇA

Uma

Comments